West Side Story Malmö Operan

Följ med oss till West Side Story på Malmö Opera!


De rivaliserande gängen Jets och Sharks slåss om makten på gatorna. Tony och Maria förälskar sig i varandra, men Tony tillhör Jets och Maria är syster till ledaren för Sharks…Parets kamp att få älska varandra i en värld full av fördomar, hat och våld är lika hjärt-slitande som aktuell. Det blir en fartfylld uppsättning med dans, parkour och hisnande stunts. För nyöversättningen står Jason "Timbuktu" Diakité.

West Side Story blev den moderna musikalens genombrott. Leonard Bernsteins musik och Stephen Sondheims sångtexter skapade oförglömliga musikalpärlor. Handlingen bygger på Shakespeares Romeo och Julia och utspelar sig i gängmiljö på New Yorks västsida i slutet av 1950-talet. Till Malmö Operas uppsättning har scenograf Steffen Aarfing skapat en fantasifull stadsmiljö som fyller upp hela operans stora vridscen.

Vi bor centralt på Clarion Collection Hotel Temperance.

Status:
Fullt

Dagsprogram

DAG 1 När vi hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Malmö med rast längs med vägen. Vi beräknar ankomsten till kl. 13.00. Incheckning på hotellet sker vid framkomst. Vår chaufför meddelar tid för samling för transport till Malmö Opera. Föreställningen börjar kl 19.00. Efter föreställningens slut möter buss upp för transfer tillbaka till hotellet.

DAG 2 På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Ca kl. 11.00 checkar vi ut och lastar bussen för vidare transport till Malmös största shoppingcenter Emporia. Här får vi några timmar att shoppa i deras 144 butiker innan det är dags för hemresa. Kl. 14.00 fortsätter vi åter mot hemtrakterna medan vi ser tillbaka på en trevlig vistelse i Malmö. Vi stannar på lämplig plats för fika.

 

 

 

 

 

 

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize