Wapnö Gårds Fantastiska Julmässa

Upplev Wapnös fantastiska miljö och de ca 150 utställarna som ger en försmak av julen. Här finns hantverkare av alla de slag och matboden är fylld med julens delikatesser.​Hela gården andas julstämning med tända marschaller, julgranar, levande eldar, upplysta fönster, julsånger och inte minst julens alla dofter.
I Wapnö Magasin möter du en del av landets skickligaste hantverkare. Det julpyntade korsvirkesmagasinet är fylld med bruks- och prydnadsföremål som vittnar om ett unikt hantverkskunnande från både nya och gamla utställare. I matsaluhallarna och ute på mässområdet hittar du en mängd spännande delikatesser, mest från gårdsbutiker och små-skaliga producenter, allt av hög kvalitet. 
Ta med barnen till Wapnö och se på korna, mjölkningen och de nyfödda kalvarna. Prova på att mjölka Wapnökossor, provsitt en riktig traktor och sjung julsånger med tomtekör. Varför inte ta en tur på söta islandshästar eller se på spännande polkagris-tillverkning.


Välkommen till en av Sveriges största julmässor!

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

När vi hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Wapnö Gård och en av Sveriges största julmässor.
Kl.10.15 Sitter vi till bords för att inta en förmiddagsfika på mysiga Motell Ljungby. 
Kl.12.00 Beräknad ankomst till Wapnö Gård och börja botanisera bland allt som kan behövas inför den stundande julhelgen. 
Kl.16.00 sker samling vid bussen för hemresa.
Kl.17.00 anländer vi till restaurangen Åsikten i Ljungby för en eftermiddagsfika. 
17.45 räknar vi med att vara åter på hemresa och ser tillbaka på en som vi hoppas trevlig tur till Julmässan på Wapnö Gård.
 

Powered by Travelize