Wallmans Salonger i Stockholm 2dagar

Välkommen till en värld av show- och smakupplevelser!

Vi på Dacke Buss hoppas på att kunna bjuda Er på en oförglömlig kväll där ni serveras fantastisk mat och dryck av Wallmans stjärnor som även levererar en show i världsklass. Allt i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans. Låt dig svepas in i vår värld av upplevelser för alla sinnen.

Wallmans serverar en unik upplevelse i samspel med show, mat och dryck. 

OBS! År 2018 startar Wallmans med nya smaker i menyn och denna gång kommer inspirationen från vårt svenska kök.

Vi bor på fina Clarion Amaranten centralt i Stockholm!

Välkommen ombord!

 

Dagsprogram

Dag 1  Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00. Vi checkar in på hotellet under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling  innan bussresan till respektive teater/show lämnas av chauffören. Efter föreställningen hämtar bussen upp för transfer tillbaka till  hotellet för de som önskar.

 

Dag 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm.

Sedan återstår endast återresan mot hemorten, där vi stannar för rast längs vägen vid en lämplig restaurang värdshus. Efter en som vi hoppas trevlig och avkopplande weekend i Stockholm!

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize