Tjejmilen 2018 Stockholm 3 dagar

Välkommen till Tjejmilen 2018

Den 1 september 2018 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 35:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft. Vi har nöjet att erbjuda er en tredagars resa med två övernattningar i samband med detta evenemang. Inkvartering sker som vanligt på trevliga Scandic Hotel Ariadne, som är beläget ute vid Värtahamnen på bekvämt promenadavstånd till Gärdet och startplatsen. Det är sjunde året som loppet genomförs lördag och i år blir det lördagen den 1 september som startskottet går.

 

Tjejmilen Stockholm 

Status:
Fullt

KARTA

Dagsprogram

Dag 1/ När vi hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Stockholm. Under resan sker rast  på lämplig plats. Ankomst till Stockholm är beräknad till cirka 12.30. Vi beger oss direkt till den plats där ni hämtar starthandlingarna inför lördagens lopp. Under eftermiddagen eventuellt en stunds shopping innan transport sker till hotellet för incheckning - Scandic Hotell Ariadne. Efter incheckning är kvällen fri.

Dag 2/ Vi intar en god frukost på hotellet, en stunds avkoppling och uppladdning inför eftermiddagens kraftansträngning. Kl. 13.00 går den första starten. Hotellet blir utgångspunkt för loppet på lördagen, som ligger på promenadavstånd från start/målområdet. I övrigt inget program under dagen.

Dag 3/ Efter frukost sker utcheckning och lastning av vår buss. Kl. 11.00 samlas vi för att påbörja hemresan. Under resan sker rast på lämplig plats. Sedan återstår endast resan mot hemorten, efter en som vi hoppas trevlig weekend i Stockholm - kanske med en medalj i bagaget.

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize