Tjejmilen Stockholm

Tjejmilen 2020

Stockholm 3 dagar, Blekinge Kalmar

Den 29 augusti är det dags för Sveriges största event för bara tjejer, Tjejmilen. Tusentals tjejer samlas på Gärdet i Stockholm för 37:e året i rad för att springa 10 kilometer. Hela Stockholm kommer vibrera av tjejkraft fylld med energi, tävlingsnerver och glädje.

Redan 2020 börjar uppladdningen inför Tjejmilens 40 års jubileum, och evenemanget kommer att gå i 80-tals tema. Detta för att inspireras av de allra första Tjejmilarna, samt följa evenemangets resa genom decennierna fram till 2024.

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar.

Sista dag för att boka är den 20 juli 2020.

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 När vi har hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Stockholm. Under resan sker rast på lämplig plats. Ankomst  till Stockholm är beräknad till ca 12.30. Vi beger oss  för att hämta era startbevis inför lördagens lopp. Under eftermiddagen finns eventuellt tid för en stunds shopping innan transport sker till hotellet för incheckning. Vi bor på Scandic Ariadne, gångavstånd till  Gärdet och startplatsen.

DAG 2 Vi intar en god frukost på hotellet, en stunds avkoppling och uppladdning inför eftermiddagens prestation. Kl. 13.00 går första starten. Från hotellet Scandic Ariadne är det en kort promenad till start/målområdet. Inget övrigt program under dagen.

DAG 3 Efter frukost sker utcheckning och lastning av vår buss. Kl 11.00 samlas vi för att påbörja hemresan. Under resan sker rast på lämplig plats. Sedan återstår endast resan mot hemorten, efter vad vi hoppas har varit en trevlig weekend med fantastiska prestationer, härlig stämning och massor med inspiration.