Tjejmilen 2019

Tjejmilen 2019
Stockholm 3 dagar, Blekingen Kalmar

Den 31 augusti 2019 är det återigen dags för Tjejmilen—Sveriges största event bara för tjejer. För 36:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer och vara en del av den folkfest som Tjejmilen innebär. Vi har nöjet att erbjuda er en tredagarsresa med två övernattningar i samband med detta evenemang. I år erbjuds möjligheten att välja mellan Scandic Hotel Ariadne där ni har gångavstånd till Gärdet och startplatsen, och Clarion Hotel Stockholm på Södermalm, där ni själva ansvarar för transfer till och från Gärdet.

OBS! Tjejmilen 2019 sammanfaller med flera andra evenemang i Stockholm och detta har påverkat årets prisbild, vilket är varför vi erbjuder två alternativ.

 

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 När vi har hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Stockholm. Under resan sker rast på lämplig plats. Ankomst  till Stockholm är beräknad till ca 12.30. Vi beger oss  för att hämta era startbevis inför lördagens lopp. Under eftermiddagen finns eventuellt tid för en stunds shopping innan transport sker till hotellet för incheckning.

DAG 2 Vi intar en god frukost på hotellet, en stunds avkoppling och uppladdning inför eftermiddagens prestation. Kl. 13.00 går första starten. Ni som bor på Clarion Hotel Stockholm tar er med egen transfer, medan ni som bor på Scandic Ariadne har en kort promenad till start/målområdet. Inget övrigt program under dagen.

DAG 3 Efter frukost sker utcheckning och lastning av vår buss. Kl 11.00 samlas vi för att påbörja hemresan. Under resan sker rast på lämplig plats. Sedan återstår endast resan mot hemorten, efter vad vi hoppas har varit en trevlig weekend med fantastiska prestationer, härlig stämning och massor med inspiration.

Powered by Travelize