The Play That Goes Wrong

Följ med oss till en föreställning som INTE lovar att det går som det ska, men som garanterat kommer att lämna en bitterljuv smärta av skratt...

Ett klassiskt mordmysterie som utspelar sig i 1920-talets England, men som titeln antyder – allt som kan gå fel…gör det! De olycksaliga skådespelarna kämpar mot alla odds för att ta sig igenom föreställningen till den sista ridådragningen. Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen ska kunna genomföras!  Bakom rodret står Sven Melander. Som regissör och översättare kommer Sveriges förmodligen roligaste man sätta sin prägel på denna humorsatsning. Underhållning på hög nivå är att vänta!

Vi bor på fina Clarion Collection Hotel Odin.

Välkomna ombord för en resa med destination Göteborg.

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 När vi hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Göteborg med rast längs med vägen. Vi beräknar ankomsten till kl. 13.00. Incheckning på hotellet sker under eftermiddagen som sedan är fri för egna aktiviteter. Vår chaufför meddelar tid för avresa från hotellet till Lorensbergsteatern.  Föreställningen börjar kl 19.30. Efter föreställningens slut möter buss upp för transfer tillbaka till hotellet.

DAG 2 På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Dagen är fri för egna upptäckter i Göteborg fram till hemresan som sker klockan 14.00. Under färden hem sker rast vid lämplig plats för fika. Därefter fortsätter vi åter mot hemtrakterna, medan vi ser tillbaka på en trevlig vistelse i Göteborg.

 

 

Powered by Travelize