The Book of Mormon Stockholm Weekend

Bokning mot förfrågan!

The Book of Mormon är mirakelmusikalen från South- Park skaparna och kompositören bakom Disneysuccén Frost. Överöst med priser och hyllad som en frälsare av den komiska musikalgenren är den Broadways största succé under 2000-talet. Genom sin kärleksfulla historia som mästerligt kryddats med knivskarp komik har den attraherat såväl unga som äldre teaterbesökare och fått dem att både tappa hakan och garva käkarna ur led.

The Book of Mormon har Sverigepremiär den 26/1 2017 på China Teatern i Stockholm och blir därmed det första landet i världen att göra denna hyllade föreställning på ett annat språk än Engelska. I rollerna ser vi bla Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah.

Vi bor på mysiga och trevliga Scandic Hotel Norra Bantorget! 
Välkomna ombord!

Book of Mormon - Helt sjukt roligt!

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 

Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00.-13:30  
Incheckning på hotellet Scandic Hotel Norra Bantorget sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm.

Tiden för samling innan bussresan till Chinateatern lämnas av chauffören. 

Efter föreställningen hämtar bussen upp för transfer tillbaka till hotellet för de som önskar. 

Dag 2 

Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs vägen. 
Sedan återstår endast återresan mot hemorten, efter en som vi hoppas trevlig och avkopplande  weekend i Stockholm! 
 

Powered by Travelize