The Book of Mormon Sista chansen!

Sista chansen!

Musikalen The Book of Mormon gör storstilad succé på China Teatern och hyllas till skyarna av både kritiker och publik. 
Nu är det officiellt att musikalen förlängs och spelar även till vintern/våren 2018. 

The Book of Mormon är mirakelmusikalen från South Parkskaparna och kompositören bakom Disneysuccén Frost. Överöst med priser och hyllad som en frälsare av den komiska musikalgenren är den Broadways största succé under 2000-talet. Genom sin kärleksfulla historia som mästerligt kryddats med knivskarp komik har den attraherat såväl unga som äldre teaterbesökare och fått dem att både tappa hakan och garva käkarna ur led.

Trots succén för musikalen tvingas ”The book of mormon” att lägga ned i förtid.
Skälet är att rättigheterna för alla utländska uppsättningar plötsligt dras tillbaka och inte låta andra länder göra egna versioner. Skälet är oklart.


Välkomna ombord på nöjesbussen den 17 februari och 17 mars 2018!
 

Book of Mormon - Helt sjukt roligt!

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1

När vi hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Stockholm med rast längs vägen. Vi beräknar ankomsten till Stockholm klockan 13.00. Incheckning  på hotellet sker under eftermiddagen som sedan är fri för egna   aktiviteter. Chauffören kommer att meddela tid för avresan från hotellet till Chinateatern i Stockholm. Vi åker gemensamt i bussen dit. Föreställningen börjar 19:30 och pågår i 2h 45min. Efter föreställningens slut väntar bussen utanför för att köra oss tillbaka till hotellet.


Dag 2

Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs vägen. 
Sedan återstår endast återresan mot hemorten, efter en som vi hoppas trevlig och avkopplande weekend i Stockholm! 
 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Powered by Travelize