Stulen Kärlek - Vallarna Falkenberg

Stulen kärlek - Vallarna 2019

Nu med Vickning på hemvägen!

Med skrattet som arbetsredskap återförenas Stefan & Krister när duon firar 40 år! Årets föreställning handlar om en godhjärtad men naiv inbrottstjuv (Mikael Riesebeck), som har som mål att stjäla konst. En nyfiken värderingsman (Jojje Jönsson) får samtidigt upp ögonen, liksom konstens ägare (Anna Carlsson & Mikael Ahlberg). Det nyfikna grannparet (Siw Carlsson & Stefan Gerhardsson) ränner ut och in ur huset och till slut är förväxlingarna maximala.

Varmt välkomna till en ny skrattfest sommaren 2019 på Vallarna!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 När vi har hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Falkenberg och Vallarna Friluftsteater. Innan föreställningen börjar kl 15:30  äter vi en gemensam middag på anrika Kvibille Gästgivaregård som är inhyst i en gammal Hallandslänga med anor från 1600-talet. Här finns även försäljning av den berömda Kvibilleosten. Vi fortsätter sedan mot Falkenberg/Vallarna och bänkar oss inför årets föreställning ”Stulen kärlek”. Efter några timmar i skrattets tecken är det dags att åter bege oss mot våra hemtrakter. Men innan vi åker avnjuter vi lite vickning i form av korv med bröd.

Powered by Travelize