Stockholms weekend 2dagar

Återkommer inom kort med nya tider.

Välkommen till Stockholm! Äta & dricka. Se & shoppa. Skäm bort din partner eller vän med en weekend i huvudstaden och upplev storstadspulsen på egen hand. 

Sveriges dynamiska huvudstad består av en rad sammanlänkade öar som alla har sin utpräglade karaktär och är en av de fem snabbast växande regionerna i Europa.
Om du letar efter en resa marinerad i modern konst, historia, pampiga hus och ett spännande nattliv så är Stockholm något för dig.
De flesta av Stockholms sevärdheter ligger på gångavstånd från varandra.
Där finns Stadshuset, Skansen, Vasamuseet, Drottningholms slott och mycket, mycket mer.
Väljer du istället att äta på populära mat- och dryckställen i Stockholm kan du välja en matvandring på Östermalms Saluhall.

Höjdpunkter
Njut av Stockholms smaker medan du besöker historiska och charmiga stadsdelar
Upplev det verkliga Sverige genom dess mattraditioner
Besök några av Stockholms saluhallar, både äldre och nyare

Är du intresserad av dessa aktiviteter?
Gå in på https://www.getyourguide.se/

Vi bor på hotell centralt i Stockholm, välkomna ombord! 
 

Dagsprogram

Dag 1     När vi hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Stockholm med rast längs vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00. Vi checkar in på hotellet under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm . 

Dag 2     Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. 
Sedan återstår endast återresan mot hemorten. Vi stannar för rast längs vägen vid en lämplig restaurang/värdshus, efter en som vi hoppas trevlig och avkopplande weekend i Stockholm!
 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize