Spa Weekend till Palanga Litauen

Sista bokningsdag 21 december 2017 

Litauen är ett oupptäckt grannland, helt annorlunda från övriga Baltiska länder, samtidigt som man känner igen en hel del från de gamla öststaterna. Här finns Östersjöns vackra vita sandstränder, höga sanddyner, närproducerad mat och öl. Här finns också en fantastisk spa kultur och härliga spa hotell. På denna resa så erbjuder vi en avkopplande kryssning med DFDS från Karlshamn till Klapeida, en avkopplande vistelse på 5 stjärniga HOTEL VANAGUPE och plånboksvänlig shopping.
Hjärtligt Välkomna!

Vanagupe Spa i Palanga

Status:
Fullt

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Karlshamn och DFDS Färja som avgår kl 19:00. Efter incheckning på färjan så äter vi en gemensam 2-rätters middag i À la carte-restaurangen. På färjan finns  flera barer och en mindre butik som man kan tillbringa kvällen med att besöka.

DAG 2 Vi ankommer till Klapeidas hamn kl 09:00 Litauisk tid. Innan dess har vi åtnjutit en god frukostbuffé  i färjans restaurang. Efter att vi lastat bussen så styr vi ut från hamnområdet och sätter kurs mot Palanga. Efter ca 45 minuters bussresa så kommer vi till Palanga och vårt hotell. Efter incheckning så har vi full tillgång till hotellets anläggningar som bastu, ångbastu, arom- och isbad, jacuzzi, två pooler och gym.

På kvällen 20:00 så har vi en gemensam 3-rätters middag i hotellets restaurang. Boka gärna behandlingar, utbudet ser ni i listan till höger. Dessa behöver bokas i samband med bokning av resan för att hotellet skall kunna planera in dem på bra sätt.

DAG 3 Efter frukost så öppnar spaavdelningen kl 09:00 och vi har precis som dagen innan full tillgång till alla faciliteter. Eller varför inte en härlig promenad längs de vackra vita östersjöstränderna? Vid kl 12:00 så är det utcheckning från hotellet.

Kl 13:00 så äter vi en gemensam lunch i hotellets restaurang.

Kl 14:00 är det sedan avfärd från hotellet tillbaka mot Klapeida.

Tillbaka i Klapeida så är det fri tid för att utforska centrum och vi rekommenderar speciellt att man besöker Gamla stan med sina gamla hus och härliga saluhallar. Vid kl 16:30 så återsamlas vi vid bussen i gen för färd mot ett köpcentrum som heter Akropolis. Ett köpcentrum som har allt mellan himmel och jord vad det gäller shopping och restauranger. Det finns till och med en isrink mitt inne i shoppingcentret. Vid kl 19:00 så samlas vi vid bussen igen för färd mot färjan och incheckning där. Färjan avgår 21:00 och 21:30 så äter vi precis som på utresan en gemensam 2-rätters middag i À la carterestaurangen.

DAG 4  08:00 så är det frukost i färjans restaurang innan vi anländer till Karlshamn 09:00 svensk tid. Efter att vi kört av färjan så åker vi tillbaka mot hemorten utvilade och fulla av ny energi

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Powered by Travelize