SHEN YUN klassisk kinesisk dans

SHEN YUN klassisk kinesisk dans

Upptäck Gudomlig skönhet & djup visdom. Shen Yuns unika konstnärliga vision gör scenupplevelsen till en mångdimensionell, inspirerande resa genom en av mänsklighetens största skatter – fem årtusenden av traditionell kinesisk kultur.

Denna storslagna produktion bjuder på berättelser som sträcker sig tillbaka till en sedan länge förgången tid. Du kommer att upptäcka riken bortom vår synliga värld. Genom en av världens äldsta konstformer – klassisk kinesisk dans – och med de nyskapande digitala effekterna, samt orkesterns originalmusik, öppnar Shen Yun en port till en civilisation av förtrollande skönhet och upplyst visdom.

Stig in i en värld där såväl filosofer som poeter sökte harmoni med Dao – universums väg. Där himmelska skönheter dansade med översinnlig grace och generaler stred med explosiv styrka. Där tidlösa berättelser om hjältemod och dygd föddes. Där himmel och jord möttes, och till och med mirakler kunde ske.

Traditionell kinesisk kultur – med dess djupa andliga rötter och optimistiska världssyn – tvingades bort av kommunismen i Kina. Även om Shen Yun inte kan uppträda i Kina idag, delar man detta värdefulla arv med resten av världen.

Sista dag för bokning 28 november 2019.

 

Bussresan är klimatkompensad!

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar.

Pris från:
2 595:-
Dagar:2
I RESANS PRIS INGÅR FÖLJANDE:
Bussresa enligt program
Transfer till Cirkus t/r
Förnyelsebart drivmedel
En övernattning i dubbelrum
En frukostbuffée
Biljett till föreställning mitt läktare
Moms enligt gällande regler

TILLÄGG:
Enkelrum tillägg 600 kr/person
Avbeställningsskydd 100 kr/person

AVRESA SKER ENLIGT FÖLJANDE:
06.30 Nybro Resecentrum
07.00 Kalmar Station (Hpl Stationsgatan)
07.25 Ålem Preem
07.35 Mönsterås Statoil E22
08.00 Oskarshamn Nya resecentrum
09.00 Västervik Jenny

Boka resa

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs med vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00-13.30. Incheckning på hotellet Scandic no. 53 sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling och transfer till Cirkus lämnas av chauffören. Föreställningen börjar kl. 19:00.

Efter föreställningen sker transfer tillbaka till hotellet.

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs med vägen, innan vi påbörjar sista etappen till hemorten.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/1BussSHEN YUN klassisk kinesisk dans 2 dagar Stockholm med buss
Sista dag för bokning 28 november 2019
Mer än 82 595:-Boka
Powered by Travelize