Schlagerkryss med Stena Line till Polen

Vilken är DIN schlagerlåt? Missa inte årets kväll och sjung med till schlager-dängorna vi minns. Leta upp fjäderboan och dina gyllene skor så bjuder vi på en riktig mellofest med liveband, glitter och glamour. Nuuu kör vi! Åk med oss på en härlig 24-timmarskryss! Njut av underhållning från Stena Lines  nöjesvärdar, liveband, DJ, musik-quiz, god mat & dryck och maximal feststämning ombord! Kombinera detta med shopping med 50% lägre priser än i land. Välkomna ombord på Nöjesbussen och Nöjesbåten till Polen!

Pris från:
1 595:-
Dagar:2
Bussresa t/r till Färjeterminalen i Karlskrona
Del i dubbelhytt insides
Schlagerbuffé inkl. öl och vin.
Frukostbuffé
Lunchbuffé
Schlagerfestligheter ombord

AVRESETIDER
16.00 Växjö Resecentrum
16:20 Hovmantorp Sigro
16:30 Lessebo hpl Kommunhuset
16:45 Eriksmåla Marknadsplatsen
17:00 Emmaboda Resecentrum
18:00 Ankomst Stena Line Karlskrona
19:30 Avgår Stena Vision

AVRESETIDER
16:00 Kalmar Rasta
16:30 Nybro Resecentrum
17.00 Emmaboda Resecentrum
18:00 Ankomst Stena Line Karlskrona
19:30 Avgår Stena Vision

OBS! Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.
Boknings senast 4 MARS
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 När vi har hämtat upp samtliga resenärer går resan söder ut mot Karlskrona Stena Lines terminal för incheckning och ombordstigning.  Efter att vi har fått våra hytter samlas vi för att njuta av den härliga buffé med dryck som ingår i resans pris.  Efter maten är kvällen fri för att njuta av allt nöje, shopping, nattklubb och liveband m.m. ombord. Vill man ta det lite lugnare så kan vi rekommendera ett besök på fartygets fina SPA-avdelning där du kan njuta av prisvärda behandlingar eller bara ett dopp i poolen. 

DAG 2  Efter en stor frukost buffé har vi hela dagen fri ombord.  Stena Lines nöjesvärdar gör sitt bästa för att behålla feststämningen fram till att vi åter ankommer Karlskrona. I resans pris ingår även dagens rätt på restaurang Food Garden. Båten ankommer åter Karlskrona Ca kl. 19:30. Vi tackar för denna gång och lastar vår buss som står redo att köra åter till våra hemorter.

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/4BussSchlagerkryss med Stena Line till Polen Mer än 81 595:-Boka