Saturday Night Fever Stockholm 2 dagar

Saturday Night Fever

Tony, en ung italien-amerikan som genom sina häftiga steg och sköna dansstil blir kung på det lokala discot. Men allt är inte en dans på rosor när han kämpar med jobbet och i hemmet, även kvällarna är fyllda med småbråk. Allting förändras när han träffar Stephanie på discot och börjar repetera med henne inför den stora danstävlingen. Men Tonys liv förändras snart för all framtid då Stephanie drömmer om ett liv på Manhattan.

Missa inte höstens färgsprakande musikal med stjärnor som David Lindgren, Samuel Fröler, Suzanne Reuter, Robert Rydberg, Kristina Lindgren och Andreas Lundstedt.

Sista dag för bokning 24 augusti 2020

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs med vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till ca. kl. 14.00-14.30. Incheckning på hotellet sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri. Tiden för samling och transfer till Chinateatern lämnas av chauffören. 
Föreställningen börjar kl.19:30. Efter föreställningen sker transfer tillbaka till hotellet.

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs med vägen, innan vi påbörjar sista etappen till hemorten.

Powered by Travelize