Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton i Stockholm

Vi har det stora nöjet att presentera vår höstresa till Tage Danielssons ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” på Scalateatern.

Den älskade berättelsen om 14-åringen som tar från dom rika och ger till dom fattiga är för många en lika självklar tv-tradition som Kalle Anka och har berört flera generationer svenskar. Nu blir sagan äntligen scenföreställning med några av Sveriges absoluta toppnamn.

Henrik Dorsin berättar sagan på scenen och står även för bearbetningen och nyskrivna sångtexter. Regi och koreografi gör Anna Vnuk, legenden Per Åhlin skapar produktionsdesignen och kapellmästare är Carl Bagge.

Här sitter vi på våra absolut bästa parkettplatser nära scen.

Vi bor centralt på fina Clarion Hotel Amaranten! Välkomna ombord!

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00.-13.30.

Incheckning på Clarion Hotel Amaranten sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling innan bussresan till Scalateatern lämnas av chauffören. Efter föreställningen hämtar bussen upp för transfer tillbaka till hotellet för de som önskar. 

 

Dag 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs vägen. 

Sedan återstår endast återresan mot hemorten, efter en som vi hoppas trevlig och avkopplande  weekend i Stockholm!

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize