Så som i himmelen

Följ med oss till Stockholm och upplev när succéfilmen blir påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Den hyllade och prisbelönta succéfilmen Så som i Himmelen blir efterlängtad musikal på Oscarsteatern. Upplev magin när historien om den lilla kören återuppstår i musikalversionen skriven av Kay och Carin Pollak.

Fredrik Kempe komponerar nyskriven musik som ihop med Gabriellas sång från filmen, ska ge liv åt historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin inter-nationella karriär och återvänder till sin barndomsby för lugn och ro. Där övertalas han att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och hans liv tar en plötslig vändning.

Välkomna ombord på nöjesbussen med destination Stockholm med bussresa från Kalmar via Växjö.

Status:
Fullt

Dagsprogram

DAG 1 När vi hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Stockholm med rast längs vägen.  Vi beräknar ankomsten till Stockholm klockan 13.30. Incheckning  på hotellet sker under eftermiddagen som sedan är fri för egna aktiviteter. Kl. 19:30 startar föreställningen på Oscarsteatern. Vi promenerar gemensamt dit. Efter föreställningens slut går vi tillbaka till hotellet, och för de som vill är natten ung för egna upptäckter.

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Sedan återstår endast återresan mot hemorten. Vi stannar för rast längs vägen vid lämplig    restaurang/värdshus, efter en som vi hoppas trevlig och avkopplande weekend i Stockholm!

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize