Rain Man Stockholm 2 dagar

Rain Man

I denna underbara och hjärtevärmande föreställningen får vi följa med Charlie som är ständigt på jakt efter pengar. Efter besked om att hans förmögne far avlidit ser han sin chans att få ärva all förmögenhet. Tills han inser att fadern har testamenterat alla pengar till den okände brodern Raymond.

Raymond är autistisk och bor på ett behandlingshem och är livrädd för förändringar och det som är nytt. Men hans hjärna bearbetar info som en kraftfull dator, vilket Charlie utnyttjar genom att kidnappa brodern och tar med honom till Las Vegas för att tömma kassorna på casinon. Under resans gång lär Charlie känns sin bror mer och mer och kärleken dem emellan växer sig stark.

Sista dag för bokning 24 augusti 2020

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs med vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till ca. kl. 14.00-14.30. Incheckning på hotellet sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri. Tiden för samling och promenad till Oscarsteatern lämnas av chauffören. Föreställningen börjar kl.19:30. Efter föreställningen sker promenad tillbaka till hotellet på egen hand.

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till kl. 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs med vägen, innan vi påbörjar sista etappen till hemorten.

Powered by Travelize