Pippin Malmö Opera 2dagar

Avresa: 27/1 2018 Bokning mot förfrågan!

TUSEN METER PALJETTYG OCH MENINGEN MED LIVET                      

Häng med Dacke buss till en storslagen show. I vår kostymateljé ligger över tusen meter paljettyg och väntar på att förvandlas till fantasifulla scenkostymer. För när historien om prins Pippin rullas ut blir det både färgstarkt, sprakande och ganska galet. Publikfavoriter som Oscar Pierrou Lindén, Lindy Larsson och Åsa Fång är tillbaka på vår scen. En trupp artister, ledd av en karismatisk spelledare, anländer för att berätta historien om den unge prins Pippin. 

OBS! Åsa Fång kommer att ta Charlotte Perrelli´s roll och Nina Pressing kommer att ta den rollen som Åsa Fång från början skulle ha haft.

 
Kanske har du hittat meningen med ditt eget liv efter att ha sett musikalen Pippin. 


På söndagen innan hemresan shoppar de som önskar loss på Malmös största shoppingcenter Emporia med sina 230 butiker. Vi kan nog nästan säga att det finns något för alla.  

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. Här kommer vi att bo under vår vistelse i Malmö. 
 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1  Efter avslutad lastning går färden mot  Malmö med rast längs vägen. Vi beräknar ankomsten till kl. 13:00. Incheckning  på hotellet sker vid framkomst. Vår chaufför meddelar tid för samling för transport till Malmö Opera.  Broadwaymusikalen från det glada 70-talet börjar kl. 18:00. Efter föreställningen möter vår buss upp för transfer åter till hotellet.                                            

Dag 2  På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Ca kl.11:00 checkar vi ut och lastar bussen för vidare transport till Malmös största shoppingcenter Emporia. Här får vi några timmar att shoppa i deras ca 270 olika butiker innan det är dags för hemresa. Kl.14:00  fortsätter vi åter mot hemtrakterna, medan vi ser tillbaka på en trevlig vistelse i Malmö. Vi stannar på lämplig plats för fika.

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Powered by Travelize