PILSNER & PENSELDRAG Vallarnas Friluftsteater

GARANTERAD AVGÅNG!

Om man tar en galen streber tillika en förvirrad tant och sen adderar på två kärlekstörstande ungkarlar, så säger vi varmt välkomna till  57:ans innergård.

Där en skara av de hjärtligaste och mest pricksäkra figurer tillsammans denna sommar skapar en ”uppåt-väggarna” livad afton på Vallarnas klassiska utomhusscen.

Man kan säga att ett av Gideon Wahlbergs berömda verk återuppstår och får nytt liv. 

Ni kommer bjudas på kärlek, gapskratt, pilsner och penseldrag (jodå) samt en hel del sång när Sveriges skrattsäkraste gäng tar plats på scenen.

Innan föreställningen äter vi middag på anrika Kvibille Gästgivargård som nu även har öppnat en gårdsbutik samt besökscentrum med historia och försäljning av Kvibille ost m.m

Välkomna till ny skrattfest sommaren 2018 på Vallarna! Boka din plats på bussresan idag!

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Efter avslutad lastning rattar vi bussen mot den västra delen av vårt land och dagens mål Falkenberg och Vallarnas Friluftsteater. Innan föreställningen börjar 15.30 äter vi en gemensam middag på anrika Kvibille Gästgivargård som är inhyst i en gammal Hallandslänga med anor från 1600-talet. Här finns även försäljning av den berömda Kvibille-osten.

Vi fortsätter sedan mot Falkenberg/Vallarna och bänkar oss inför årets föreställning ”Pilsner & Penseldrag”. Efter några timmar i skrattets tecken är det dags att åter bege oss mot våra hemtrakter. Vi stannar för rast på lämplig plats och ser tillbaka på en, som vi hoppas, trevlig dag i Halland.

Meny på Kvibille Gästgivargård

Fläskytterfilé med svampsås och potatisgratäng, serveras med dryck, grönsaker, sallad, bröd, kaffe och bakelse.

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize