Peter Jöback "Med hjärtat som insats" Cirkus i Stockholm

TA CHANSEN ATT SE HÖSTENS STORA SHOW PÅ CIRKUS I STOCKHOLM DÄR VI KOMMER FÅ SE PETER JÖBACK ”MED HJÄRTAT SOM INSATS”

Peter och hans kreativa team har skapat ett eget universum där underhållningen utspelar sig som en del i en helt ny arenaupplevelse. Det kallas ”POPTEATER”. Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz.

Vi bor centralt på fina Clarion Hotel Amaranten! Välkomna ombord!

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00-13:30.

Incheckning på Clarion Hotel Amaranten sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling innan bussresan till Cirkus lämnas av chauffören. 

Efter föreställningen hämtar bussen upp för transfer tillbaka till hotellet för de som önskar. 

Dag 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs vägen. 

Sedan återstår endast återresan mot hemorten, efter en som vi hoppas trevlig och avkopplande  weekend i Stockholm!

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize