Möt våren med en Kryssning Köpenhamn-Oslo

Bokning mot förfrågan!

Upplev två av Nordens huvudstäder och kombinera med en skön och avkopplande kryssning med DFDS moderna färjor mellan Köpenhamn och Oslo. Det blir en dag i Oslo där vi bland annat får uppleva ”Karl Johan”, Vigelandsparken, Operahuset och Aker Brygge. Vid ankomsten till Köpenhamn på hemresan blir det en stund på egen hand i den danska huvudstaden innan vi vänder åter mot hemtrakterna. Vi säger välkommen ombord på en tur med 2 huvudstäder med en vacker kryssning genom Oslofjorden full av upplevelser och njutning.

Hjärtligt välkomna!

 

Oslo - Köpenhamn med DFDS  

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Malmö och Köpenhamn. Under resan sker rast  på lämplig plats - motell/värdshus. Resan går via Öresundsbron mot Köpenhamn och DFDS terminal  för incheckning och ombordstigning. Vi går ombord och intar våra hytter ombord. Kl. 16.30 avgår DFDS från Köpenhamn mot Oslo. Vi intar buffé ombord medan vi sakta stävar genom Öresund.  Kvällen i övrigt fri för egna aktiviteter ombord.

Dag 2 Medan vi sakta glider genom Oslo-fjorden njuter vi av rederiets rikliga frukostbuffé ombord. Kl. 09.45 ankomst till Oslo och samling sker vid bussen för en rundtur på cirka 3 timmar i den norska huvudstaden. Vi har kunnig lokal guide med under turen där vi bl.a. ser det nya Operahuset, Vigelandsparken, Aker Brygge, Karl Johan, samt en tur upp till Holmenkollen. Det blir en stund på egen hand innan vi vänder åter till färjan för ombord-stigning. Kl. 16.30 avgång från Oslo. Kvällen i övrigt fri för egna aktiviteter.

Dag 3 Vi intar en god frukost innan vi lägger till kl. 09.45 i Köpenhamn. Samling sker så snart som möjligt vid bussen för transport in till  centrum. Här det blir en stund för egna upptäckter och lunch innan vi styr kosan åter mot Småland. Hemresan är beräknad till kl. 14.00. Under hemresan sker rast vid motell/värdshus.  

 

ÖVRIGT

Teknisk arrangör för resan är Dacke Buss AB i Nybro. Färdhandlingar sänds ut av Dacke Buss AB med betalningsinstruktion för handpenning och slutbetalning av resan.

Vi inkvarteras i dubbelhytter ombord med dusch/WC. Hytterna behåller vi under vistelsen i Oslo. Man får inte vara ombord på färjan under dagen.

Vi påminner om att det kan vara lämpligt att växla in lite norsk och dansk valuta inför resan. Kontrollera så att Ni har ett bra försäkringsskydd inför resan.

 

Påminner om PASS/ID-handling. Skall kunna visas vid ombordstigning i Oslo och Köpenhamn samt kontroll Öresundsbron

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize