Oscarsrevyn på Lorensbergsteatern i Göteborg

Bokning mot förfrågan!

OSCARSREVYN
LORENSBERGSTEATERN HÖSTEN 2017
ROBERT GUSTAFSSON – SANNA NIELSEN – ANDERS JANSSON – RACHEL MOHLIN – KIM SULOCKI
STOR ENSEMBLE & ORKESTER

Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.

På scen har vi ett riktigt dream team - Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki - fem av våra absolut främsta entertainers av idag. Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa.

Oscarsrevyn blir höstens stora nöjeshändelse i Göteborg. Kom och upplev en kväll fylld med gapskratt, skönsång och ren skär showglädje. Bakom Oscarsrevyn står rutinerade revyräven Calle Norlén och succéregissören Edward af Sillén. Föreställningen spelas hela hösten 2017, med premiär 21 september.

Produceras av Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Göteborg med rast längs vägen.  Vi beräknar ankomsten till klockan 12.00. Incheckning  på QUALITY HOTEL PANORAMA sker under eftermiddagen. Eftermiddagen fri för egna aktiviteter. Vi tipsar om julmarknad på Liseberg eller varför inte inköp av julklappar. Gemensam avresa till Lorensbergsteatern.

Dag 2 På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Dagen är fri för egna upptäckter i Göteborg fram till hemresan, som sker klockan 14.00.  För de som önskar går bussen ner till Nordstan under förmiddagen.  Under färden hem sker rast vid motell/värdshus. Därefter fortsätter vi åter mot hemtrakterna, medan vi ser tillbaka på en trevlig vistelse i Göteborg.

 

Powered by Travelize