Om Team Dackebuss

Vi på Team DackeBuss brinner för resor och upplevelser, där vår passion är att få skapa och presentera resor som möter våra kunders behov och önskemål. Med stor erfarenhet är vi stolta över att erbjuda en bred och varierad portfolio av olika resor på teman som teater, Sverige, utlandet, kryssning, shopping och sport för att nämna några! Vi är alltid lyhörda för vart våra kunder vill resa och brinner för att skapa resor där trygghet och er upplevelse är i fokus.

På Team DackeBuss erbjuder vi resor för bland annat privatkunder, föreningar och företag, där ingen resa är för liten eller för stor!

Vi ser fram emot att få planera och skräddarsy er nästa resa med kvalité och omtanke!

Anna & Elin med kollegor!

 

Dacke Trafik AB såg dagens ljus under 1940-talet i de lokala taxirörelserna i Långasjö och Vissefjärda. 
Verksamheten utökades med busstrafik på båda orterna och 1987 beslutade de dåvarande ägarna att tillsammans bilda bolaget Dacke Trafik AB. 
Under 20 års tid drevs företaget av Thomas Karlsson och bröderna Tommy, Bruno och Bo Klaesson. 
2006 förvärvades Dacke Trafik AB av Flexbuss Sverige AB som är en del av koncernen Sverigeresor Krister Engdahl AB där också Glasriket Taxi AB och Kjellgrens Busstrafik AB ingår.

 www.flexbuss.se   www.glasrikettaxi.se   www.kjellgrensbuss.se


DackeBuss idag
DackeBuss är en del av Sverigeresorkoncernen som idag sysselsätter över 300 personer medarbetare. Vi erbjuder busstransporter och arrangemang till företag, föreningar, offentliga förvaltningar och privatpersoner.
DackeBuss erbjuder en bred fordonspark för att kunna tillgodose våra kunders behov och önskemål. På DackeBuss kan du boka en exklusiv turistbuss eller varför inte ett enklare bussalternativ för den som så önskar.

Här finns vi
DackeBuss har sin största verksamhet i Småland. Vi vill vara nära kunden och kör idag bussar i Gislaved, Tranemo, Värnamo, Växjö, Höör, Kalmar, Nybro, Karlsborg, Hjo, Oskarshamn, Högsby och Mönsterås. Team DackeBuss hittar ni i vårt huvudkontor i Nybro. 

Vid kontakt med oss som kund, så möts du av Team DackeBuss som består av researrangörer och trafikplanerare som med många års erfarenhet vill göra din nästa resa till en minnesvärd upplevelse. Ute i bussarna möter du våra förare som med ett stort engagemang genomför resan tillsammans med dig som kund.

Boka en färdig bussresa eller om du vill hyra buss/bussar med chaufför hos oss! Ta mig direkt till offertförfrågan!

Powered by Travelize