Om Team Dackebuss

 

Välkomna till oss på Team DackeBuss!
Vi brinner för resor och upplevelser, där vår passion är att få skapa och presentera resor som möter våra kunders behov och önskemål. Med stor erfarenhet är vi stolta över att erbjuda en bred och varierad portfolio av olika resor på teman som teater, Sverige, utlandet, kryssning, shopping och sport för att nämna några! Vi är alltid lyhörda för vart våra kunder vill resa och brinner för att skapa resor där trygghet och er upplevelse är i fokus.

På DackeBuss erbjuder vi resor för privatkunder, föreningar och företag, där ingen resa är för liten eller för stor! Tveka inte att höra av er så ser vi fram emot att få skräddarsy er nästa resa med kvalité och omtanke.

Anna & Elin med kollegor!

Läs gärna mer om vår historia och om säkerheten ombord på våra bussar här nedan.

Vår historia
DackeBuss, eller Dacke Trafik AB som det ursprungligen hette, såg dagens ljus under 1940-talet i de lokala taxirörelserna i Långasjö och Vissefjärda. Verksamheten utökades med busstrafik på båda orterna och 1987 beslutade de dåvarande ägarna att tillsammans bilda bolaget Dacke Trafik AB. Under 20 års tid drevs företaget av Thomas Karlsson och bröderna Tommy, Bruno och Bo Klaesson och 2006 förvärvades Dacke Trafik AB av Flexbuss Sverige AB som är en del av koncernen Sverigeresor Krister Engdahl AB där också Glasriket Taxi AB och Kjellgrens Busstrafik ingår.

Vi har vår största verksamhet i Småland med huvudkontor i Nybro. På DackeBuss erbjuder vi en bred fordonspark för att kunna tillgodose våra kunders behov och önskemål. Hos oss kan du boka en modern turistbuss likaväl som ett enklare bussalternativ, där vi även har olika storlekar att erbjuda. Hos oss möter du researrangörer, trafikplanerare och chaufförer med erfarenhet och en vilja att göra din nästa resa minnesvärd.

Våra bussar är utrustade med säkerhetsbälten, markerade nödutgångar vid fönster och takluckor, glashammare vid fönster, handbrandsläckare, första förbandslåda, alkolås, automatiskt brandsläckningssystem. Våra chaufförer är utbildade i hjärt- och lungräddning samt säkerheten ombord.

Boka en färdig bussresa eller om du vill hyra buss/bussar med chaufför hos oss! 

Ta mig direkt till offertförfrågan!

DackeBuss AB är en registrerad bifirma till Flexbuss Sverige AB.

www.flexbuss.se   www.glasrikettaxi.se   www.kjellgrensbuss.se

Powered by Travelize