Mitt Sanna jag Sanna Nielsen på Hamburger Börs i Stockholm

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby, Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler. Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en show och kväll med fest och glädje men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige absolut bästa musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag. Vi bor på mysiga Clarion Hotel Amaranten, här har vi nära till allt! 

 

Status:
Fullt

Bra att veta!

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00.-13.30. Incheckning på Clarion Hotel Amaranten sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling innan bussresan till Hamburger Börs  lämnas av chauffören. Efter föreställningen hämtar bussen upp för transfer tillbaka till hotellet för de som önskar. 

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, där-efter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs vägen. Sedan återstår endast återresan mot hemorten, efter en som vi hoppas trevlig weekend i Stockholm.

Powered by Travelize