MC Mässan Göteborg 2018 2dagar

Sista bokningsdag förlängs till 22 januari 2018 

MC Mässan kommer tillbaka till Västkusten – med bredare innehåll än någonsin tidigare! Man fortsätter med det populära Powersport-tema. Det innebär att mässan återigen kommer att fyllas av många häftiga fritidsfordon såsom snöskotrar, ATV’s,  powerbikes, quads och vattenskotrar. Nytt för i år är satsning på att visa roliga och innovativa hemmabyggen. Customhojar, bobbers och scramblers utlovas exempelvis i större omfattning. Dessutom ett begagnat-torg och förbättrade möjligheter till provkörningar som kommer locka en ännu större publik till årets MC Mässa!

Häng med Dacke Buss till Svenska Mässan i Göteborg den 27-28 januari 2018!

 

MC mässan i Göteborg

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1  När vi hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Göteborg. Under färden sker rast vid motell/värdshus. Beräknar ankomst till Göteborg kl. 12.30. Incheckning på aktuellt hotell sker under eftermiddag. 
Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter, mässbesök, shopping etc. Mässan är öppen 09.00 till 19.00 på lördagen. Kvällen på hotellet bjuds på Afternoon Sweets och Evening Meal som är inkluderat i priset!
 

Dag 2  På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Dagen är fri för egna upptäckter i Göteborg fram till hemresan, som sker kl. 16.00 från hotellet - Clarion Hotel Odin. 
Mässan är öppen 10.00 till 17.00. Under resan informerar vår förare om tid för utcheckning och lastning av bussen. Under hemresan sker rast vid motell/värdshus.
 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 35 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Powered by Travelize