Mamma Mia!The Party

Mamma Mia! The party

Succén Mamma Mia! The Party fortsätter våren 2019!

Välkommen in i  en MAMMA MIA-värld  på Nikos grekiska taverna. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig, för ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss.

Men en sak är säker—räkna med en riktig summer night city.

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00.-13.30. Incheckning på Scandic No. 53 sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling innan bussresan till Tyrol lämnas av chauffören. Efter föreställningen hämtar bussen upp för transfer tillbaka till hotellet för de som önskar. 

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, där-efter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs vägen. Sedan återstår endast återresan mot hemorten, efter en som vi hoppas trevlig weekend i Stockholm!

Powered by Travelize