Mamma Mia The Party Stockholm

Succén Mamma Mia! The Party fortsätter hösten år 2018!

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt.

Där vi kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Vi tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig, för ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss!  Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city.

På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. 

Vi bor den 20/10 på Clarion Amaranten och 3/11 på Hobo Hotel centralt i Stockholm!

Önskar ni stanna en extra natt, kan vi hjälpa er med logi.

Mamma Mia! the Party Official Trailer

Status:
Fullt

KARTA

Dagsprogram Mamma Mia 2 dagar

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00. Vi checkar in på hotellet under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling  innan bussresan till respektive teater lämnas av chauffören. Efter föreställningen hämtar bussen upp för transfer tillbaka till hotellet för de som önskar.

Dag 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm.

Sedan återstår endast hemresan, med rast längs vägen vid en lämplig restaurang/värdshus, efter en trevlig och avkopplande weekend i Stockholm!

 

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize