Mamma Mia! The Party Stockholm 3 dagar

Mamma Mia! The Party

 

Följ med oss till Stockholm och Nikos exotiska grekiska taverna, där en trerätters medelhavsmeny är uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo.

Resten är upp till dig, för ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss. Men en sak är säker—du kommer ha the time of your life.

OBS! Showen är lördag 4 april

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar

Sista dag för bokning  6 mars 2020

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 
Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs vägen.
Ankomsten till Stockholm är beräknad till 14.00-14.30. Incheckning på hotellet, Scandic No. 53 sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen och kvällen fri i Stockholm.

DAG 2
Frukosten serveras mellan kl. 07:00-11:00. Dagen fri för shopping och egna upptäckter av Stockholm. Tiden för samling och transfer till Tyrolen lämnas av chauffören.
Föreställningen börjar kl. 19:30. Efter föreställningen sker transfer tillbaka till hotellet.

DAG 3
Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm.
Under hemresan sker rast längs vägen. Sedan återstår endast återresan mot hemorten.

Powered by Travelize