Magnus Uggla på Göta Lejon

Upplev Magnus Uggla med Dacke Buss!

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. 

Det är helt enkelt dags att få svar på spörsmålen: Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats eller Jonny Balle?

Välkomna ombord med destination Stockholm!

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00.-13.30.

Incheckning på Scandic No 53 sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling innan bussresan till Göta Lejon lämnas av chauffören. Föreställningen börjar kl. 18:00. Efter föreställningen hämtar bussen upp för transfer tillbaka till hotellet för de som önskar. 

Dag 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs vägen. Sedan återstår endast återresan mot hemorten, efter en som vi hoppas trevlig och avkopplande  weekend i Stockholm!

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.