Macken Succén fortsätter Göteborg 2dagar

Sista bokningsdag förlängs till 3 januari 2018 

Succén blev för stor! 100 föreställningar räckte inte. På Lorensbergsteaterns 100-årsdag den 27 oktober 2016 hade Macken – TV-serien på scen med Galenskaparna och After Shave premiär.

Välkomna ombord på nöjesbussen med destination Göteborg!

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Göteborg med rast längs vägen vid motell eller liknande.  Vi beräknar ankomsten till klockan 12.00. Incheckning på hotellet sker under eftermiddagen. Reseledaren kommer att meddela tid för avresan från hotellet till Lorensbergsteatern. Vi åker gemensamt i bussen dit. Efter föreställningens slut väntar bussen utanför för att köra oss tillbaka till hotellet.  
     
Dag 2 På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Dagen är fri för egna upptäckter i Göteborg fram till hemresan, som sker klockan 14.00. I samband med hemresan kör vi en kortare rundtur i Göteborg om intresse  för detta finns. Under färden hem sker rast vid motell/värdshus. Därefter fortsätter vi åter mot hemtrakterna, medan vi ser tillbaka på en trevlig vistelse i Göteborg.

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize