Julmarknad i Stralsund 3dagar

Unna dig en kortsemester till Tyskland och upplev julstämningen i den gamla Hansastaden Stralsund. Julmarknaden arrangeras traditionellt i början av december och är som en resa bakåt i tiden som bjuder på en stämningsfull julmarknad, vackert inramad i romantisk miljö! Det gamla torget och Nikolaikyrkan är vackert upplyst och gatorna mellan det nya och gamla torget är fyllda med bodar som säljer allt som hör julen till! 
Det blir även tid för shopping innan vi vänder hemåt igen. Överresan till Tyskland, och sker med färja mellan Gedser och Rostock samt hemresan mellan Trelleborg och Sassnitz.  

Hjärtligt Välkomna !
 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag1   Efter avslutad lastning går färden mot Gedser i Danmark. Vi stannar på lämplig plats längs vägen för en kort rast och fika (medtag gärna egen fika). Färjan lägger ut från Gedser vid 15.00. 
Klockan 16:45 anländer vi till Rostock i Tyskland. Vi börjar med att besöka Bordershopen för att botanisera i det stora utbudet som finns i butiken. Nöjda och belåtna med vår shopping sitter vi åter upp i bussen för avresa till vårt hotell. Efter incheckning är kvällen fri för aktiviteter. 

Dag2   Efter att alla har tagit för sig av den stora frukostbuffén, möter vår svensktalande guide upp för en intressant rundtur på ön. Därefter blir det tid för shopping.  På eftermiddagen sker transport in till Stralsund och julmarknaden. Där spenderar vi resten av dagen. Bussen går tillbaka till Bergen senare under kvällen. 

Dag3   På söndagsmorgonen äter vi hotellets  rikliga frukostbuffé innan vi checkar ut.
Förmiddagen är fri för egna upptäckter innan det är dags att bege oss mot färjan som avgår kl. 15:30 från Sassnitz.
Vi ankommer till Trelleborg 19.45. Sedan återstår bara hemresan, medan vi blickar tillbaka på en, som vi hoppas, trevlig och minnesvärd resa till Rügen och Stralsund. 
 

Powered by Travelize