Julmarknad i Lübeck 3 dagar

Garanterad avgång!

Lübeck har en av de mest klassiska julmarknaderna i Norra Tyskland. Vi på Dacke Buss välkomnar er på en festlig glöd av ljus, julklappar och dekorerade julgranar som skapar en atmosfärisk känsla i Lübecks gamla stad och bjuder in vänner och familj för en lugn promenad genom julmarknaden. I den klara vinterluften doftar det rostade mandlar, glühwein, sötsaker och läckra korvar. Över 200 bås erbjuder julgransdekorationer, leksaker och många bra presentidéer. Vi bor centralt på fina Radisson Blu hotell med vacker utsikt över Travefloden. Vi blir serverade 3-rätters middagsbuffé och 2 frukostbufféer på ett tyskt vis.

Välkomna till en av julens höjdpunkter!

Resan är med garanterad avgång och än har vi platser kvar!

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Lastade och klara tar vi sikte mot Öresundsbron och därefter färjan Rödby– Puttgarden. Rast sker på lämpligt värdshus/motell. På färjan kan man få sig något att äta eller ägna tiden åt att shoppa lite ombord. Väl i land fortsätter vi mot Lübeck och vårt hotell Radisson Blu Senator. Efter incheckning och en stunds avkoppling samlas vi för en gemensam 3-rätters middag.

Kvällen i övrigt är fri för egna aktiviteter.

 

Dag 2 Vi äter en härlig frukost innan det är dags att på egen hand utforska Lübeck. Staden är känd sedan länge för sin julmarknad och här möter oss ”juliga” dofter av glühwein (glögg), brända mandlar och mycket mer. Att sedan staden är klädd i julskrud och välkomnar oss i advent med pampiga juldekorationer och ljus på Rådhustorget, Breite Strasse en shopping-gata och Marienkirche, gör det inte mindre trevligt.

 

Dag Ž3 Efter en stärkande frukost söndag morgon tackar vi för oss och påbörjar hemresan.  Vi reser samma rutt hem via Puttgarden - Rödby och Öresundsbron vidare mot våra hemorter. Vi lutar oss tillbaka i vår bekväma buss och tänker på och njuter av den upplevelse vi haft i Lübeck.

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.