Jul på Liseberg med Gekås

Jul på Liseberg med Gekås
En weekend med shopping och julstämning

Följ med oss på vår bussresa till Göteborg och och Ullared för en helg som garanterat kommer att få dig i julstämning.

Under julen förvandlas Liseberg till en glittrande julsaga, där du kan gå på klappjakt bland julmarknadens bodar i skenet av miljoner juleljus, få upp värmen i vintervakna karuseller och njuta av tonerna till några av våra mest älskade julsånger. Allt medan dofterna av knäckäpplen, varm choklad och glögg tillsammans bidrar till julstämningen.

På hemvägen styr vi förbi Gekås med möjligheten att få julklappsshoppingen klar innan vi beger oss hemåt fyllda av julstämning och med klapparna inhandlade och klara.

Bussresan är klimatkompensad!

 

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 När vi har hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Göteborg med rast längs med vägen. Vi beräknar ankomsten till kl 13.00. Incheckning på hotellet sker under eftermiddagen som sedan är fri för shopping och att besöka Jul på Liseberg.

DAG 2 På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Därefter beger vi oss på Gekås i Ullared för ett par timmars shopping.