Jill Johnson The Theatre Gothia Towers

Bokning mot förfrågan!

Jill Johnson blir nästa storstjärna på The Theatre, Gothia Towers.
Hösten 2017 sätter hon upp showen That’s life.

– Jag skall göra en riktig Las Vegas-show med musiken jag är uppväxt med hemma på vinylspelaren, säger Jill Johnson.

– Det blir show med ett storband på 16 personer plus komp. Jills ambition är att göra den amerikanska låtskatten rättvisa, förpackad i en fascinerande scenografi, med visuella bildlösningar och detta i en arena som möjliggör alla tänkbara Las Vegas-ambitioner i Sverige. En musikalisk resa från hennes intryck av klassiker som Frank Sinatra, Sammy Davies, Dean Martin och Nathalie Cole till dagens artister som Celine Dion, Bruce Springsteen och Beyonce, allt förpackat i storbandsskrud.

Jills karriär som artist och låtskrivare, resorna till Nashville, flera säsonger med soloshowen JILL,  framgången med svt-serien ”Jills veranda” och nu senast som en av deltagarna i ”Så mycket bättre” har givit henne en position i branschen. Det kommer inte sparas på resurser när supershowen ska produceras. En känsla av prakt, swing och glädje där Jill framför sina absoluta favoritlåtar.

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Göteborg med rast längs vägen.  Vi beräknar ankomsten till klockan 12.00. Incheckning  på hotellet sker under eftermiddagen. Eftermiddagen fri för egna aktiviteter.  Vi tipsar om julmarknad på Liseberg eller varför inte inköp av julklappar. Gemensam avresa till The Theatre som ligger endast 1000m från vårt hotell.

Dag 2 På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Dagen är fri för egna upptäckter i Göteborg fram till hemresan, som sker klockan 14.00.  För de som önskar går bussen ner till Nordstan under förmiddagen.  Under färden hem sker rast vid motell/värdshus. Därefter fortsätter vi åter mot hemtrakterna, medan vi ser tillbaka på en trevlig vistelse i Göteborg.

 

 

 

Powered by Travelize