Häxorna i Eastwick, Stockholm 2 dagar

Välkommen ombord på vår bussresa med Häxorna i Eastwick på Cirkus i Stockholm.

Kultfilmen blir till musikal när Peter Jöback gör rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne—mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid.

I Häxorna på Eastwick medverkar bland andra Peter Jöback, Linda Olsson, Kayo, Vanna Rosenberg, Sussie Eriksson, Jan Myrbrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord .

Bussresan är klimatkompensad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs med vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00.-13.30. Incheckning på respektive hotell sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling och transer till Cirkus lämnas av chauffören. Föreställningen börjar kl.1 9:30.

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs med vägen, innan vi påbörjar sista etappen till hemorten.

Powered by Travelize