Glada Änkan Malmö 2 dagar

Glada Änkan—Nöjesteatern, Malmö

Glada Änkan hade premiär i december 1905 och har sedan dess förgyllt världen med sina charmiga karaktärer, sin sorglösa handling och storslagna operettfinaler.

Glada Änkan utspelar sig i 1900-talets första decennium i det glada Paris. Den unga, förtjusande och nyblivna änkan Hanna Glawari, har lämnat sitt hemland och lever ett lättsamt liv med beundrare från hela världen. Baron Zeta från hemlandets ambassad har fått i uppdrag att ombesörja att den unga änkan gifter sig med en pontevedrisk herre för att   säkerställa att arvet stannar i hemlandet.

Sista dag för bokning 9 augusti

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar.

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Malmö med rast längs med vägen. Ankomsten till Malmö är beräknad till ca. kl. 14.00. Incheckning på hotellet sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri. Tiden för samling och transfer till Nöjesteatern lämnas av chauffören. Föreställningen börjar kl.19:00. Speltid ca. 2h 45min ink. paus.

Efter föreställningen sker transfer tillbaka till hotellet.

DAG 2 Frukosten serveras mellan kl. 07:30-10:30. Efter frukosten checkar vi ut och dagen fri för shopping och egna upptäckter av Malmö. Kl. 14:00 påbörjar vi resan hemåt med rast längs med vägen.