Ghost

Ghost

Baserad på filmen med samma namn är det nu dags för musikalen Ghost, vars handling bygger på kärleken mellan paret Molly och Sam. På väg hem genom Brooklyn en sen kväll blir Molly och Sam plötsligt utsatta för ett rånförsök. Trots Sams vilja att lämna över sina pengar vill rånaren åt mera. Det uppstår en kamp mellan rånaren och Sam, när ett skott avlossas och rånaren flyr platsen med Sam efter sig i några steg. När Sam vänder sig om ser han hur Molly kastat sig till marken och desperat håller om en kropp - hans kropp.

Fångad mellan två världar försöker nu Sam förstå vad som hänt honom. Hans osynlighet för de levande gör att han snart upptäcker att mordet på honom inte var en slump, utan ett beställningsjobb för att komma åt hans plånbok. När han inser att plånboken fortfarande finns i Mollys ägor och nu sätter hennes liv i fara, måste Sam hitta något sätt att kommunicera från andra sidan.

Vi bor på Clarion Hobo Hotel.

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs med vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00. Vi checkar in på hotellet under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling innan bussresan till respektive teater lämnas av chauffören. Efter föreställningen hämtar bussen upp för transfer tillbaka till hotellet för de som önskar.

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Sedan återstår endast hemresan, med rast längs vägen vid en lämplig restaurang/värdshus, efter en trevlig och avkopplande weekend.

 

Powered by Travelize