GES krogshow Göteborg 2 dagar

GES - Stanna Världen en Stund
Göteborg med krogshow

GES är tillbaka! För första gången kommer GES att bjuda på en krogshow tillsammans. Med singeln ”När vi gräver guld i USA” blev de kända för hela svenska folket och blev snabbt en av de större popgrupperna. Följ med på en intim men storslagen resa, med allt ifrån GES egna låtskatter till deras egna största hits från solokarriärerna.

Följ med oss till Göteborg och GES krogshow, där vi bor på Elite Park Avenue Hotel. Beläget i hjärtat av Göteborg på Avenyn med gångavstånd till The Theatre och Liseberg.

Sista dag för bokning är den 9 mars 2020.

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar.

 

Bussresan är klimatkompenserad

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 När vi har hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Göteborg med rast längs med vägen. Vi beräknar ankomst till ca. kl. 14:00. Incheckning på hotellet, Elite Park Avenue Hotel sker under eftermiddagen som sedan är fri. Tiden för samling och promenad till The Theatre lämnas av chauffören. Middagsplatserna intas kl. 18:30 och showstart kl. 21:00.

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning. Förmiddagen fri för shopping innan vi påbörjar vår hemresa Kl. 14. Under resan sker rast på lämplig plats.

Powered by Travelize