Funny Girl Malmö 2 dagar

Funny Girl - Malmö Opera

Upplev den glittriga showmusikalen, Funny Girl på Malmö Opera. En musikalklassiker om Fanny Brices liv där hon inte passar in i mallen för hur de berömda kör- och balettflickorna i de berömda showerna ska se ut.  Men Fanny vägrar att ge sig och när producenterna upptäcker hennes fantastiska sångröst och komiska talang tar hon Broadway med storm.

Missa inte höstens fantastiska show med Sanna Nielsen i huvudrollen och andras stjärnor som Marianne Mörck, Ann-Louise Hanson och Johan Rabaeus. 

Sista dag för bokning 9 augusti

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar.

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Malmö med rast längs med vägen. Ankomsten till Malmö är beräknad till ca. kl. 14.00. Incheckning på hotellet sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri. Tiden för samling och transfer till Malmö Opera lämnas av chauffören. Föreställningen börjar kl.18:00. Längd ca. 3 timmar.

Efter föreställningen sker transfer tillbaka till hotellet.

DAG 2 Frukosten serveras mellan kl. 07:30-10:30. Efter frukosten checkar vi ut och dagen fri för shopping och egna upptäckter av Malmö. Kl. 14:00 påbörjar vi resan hemåt med rast längs med vägen.

Powered by Travelize