En värsting till syster

Välkommen ombord på vår bussresa med En värsting till syster på China Teatern i Stockholm

Året är 1977 och klubbsångerskan Deloris drömmer om att bli en ny Donna Summer, men istället blir hon vittne till ett mord. Polisen övertalar Deloris att vittna i utbyte mot skyddad identitet—som nunna i ett kloster. Livet som nunna driver Deloris till vansinne men när hon ombeds att leda kören ändras det. Tillsammans med sina klostersystrar byter Deloris ut körens repetroar, från andliga sånger till både disco och funk. Gudtjänsterna blir plötsligt fullsatta när nunnekören tar ut svängarna, till den syrliga abbedissans stora förtret.

Missa inte årets feelgood musikal med humor, härlig musik och stjärnor som Suzanne Reuter, Gladys del Pilar, Charlott Strandberg, Birgitta Rydberg, Kim Sulocki och Karl Dyall.

Bussresan är klimatkompensad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm med rast längs med vägen. Ankomsten till Stockholm är beräknad till 13.00.-13.30. Incheckning på respektive hotell sker under eftermiddagen och sedan är resten av dagen fri för shopping och egna upptäckter i Stockholm. Tiden för samling och promenad/transfer till Chinateatern lämnas av chauffören. Föreställningen börjar kl. 19:30.

Efter föreställningen sker promenad/transfer tillbaka till hotellet på egen hand.

DAG 2 Efter frukost sker utcheckning och lastning av bussen. Vi lämnar hotellet och åker till Slottsbacken. Ni får egen tid till 14.00, därefter lämnar vi Stockholm. Under hemresan sker rast längs med vägen, innan vi påbörjar sista etappen till hemorten.

Powered by Travelize