Eksjö International Tattoo med buss 2020

Eksjö International Tattoo

Följ med oss på en musikalisk folkfest! Eksjö Tattoo genomförs på Eksjö Torg med en inramning av den gamla trästaden från 1500-talet i norr och den efter branden 1856 återuppbyggda delen i söder. Eksjö Tattoo är för "hela familjen". Förutom de givna militär-musikaliska inslagen bjuds det på många andra färgsprakande inslag. Följ med oss och njut av Tattoo-yra av stora mått. Hela Eksjö är festklädd och rustad inför årets stora stadsfest.

Välkomna ombord! 

Sista dag för bokning är den 1 maj 2020.

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar.

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Eksjö och dagens stora attraktion Eksjö Tattoo. Vi beräknar att vara på plats kl. 16:15 för att äta en gemensam middag på stadens Stadshotell. Efter måltiden finns det gott om tid att upptäcka staden på egen hand och njuta av alla kringarrangemang, som man speciellt anordnar i samband med Eksjö International Tattoo.

Vi skall sitta på våra platser i god tid till kl. 20.00 då vår föreställning startar. Den beräknas vara slut kl. 22.15.  Samling för resa åter mot hemtrakter sker så snart som möjligt efter förställningens slut, efter en som vi hoppas trevlig och speciell dag på Småländska höglandet och Eksjö.

Detta är Eksjö International Tattoo!

Internationella toner med militära förtecken. Så kan Eksjö International Tattoo beskrivas rent musikaliskt. Men upplevelsen är större än så. En pampig, färgstark och spektakulär show i hjärtat av trästaden Eksjö som besöks av närmre ett 10 000-tal människor från stora delar av Sverige. Eksjös första tattoo genomfördes i augusti 1989. Det är ett av Sveriges tre etablerade tattooer samt det äldsta igångvarande.

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Powered by Travelize