Cats på Malmö Arena

Andrew Lloyd Webbers succéföreställning CATS, en av världens mest älskade musikaler, kommer till Malmö Arena hösten 2017. Cats är baserad på T. S. Eliots ”Cats - de knepiga katternas bok”. Cats, en av de längst spelade föreställningarna både i West End och på Broadway, hade världspremiär på New London Theatre 1981 och spelades sedan där under 21 rekordartade år, med totalt ca. 9 000 föreställningar. Sedan världspremiären har Cats visats i över 30 länder, översatts till 15 språk och setts av över 73 miljoner människor över hela världen. Bland höjdpunkterna i denna klassiska Lloyd Webber-succé finns låten ”Memory” som har spelats in av över 150 artister, alltifrån Barbra Streisand och Johnny Mathis till Liberace och Barry Manilow.

På söndagen innan hemresan shoppar de som önskar loss på Malmös största shopping- center Emporia med sina 230 butiker. Vi kan nog nästan säga att det finns något för alla.  85 meter över marken reser sig Clarion Hotel & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. Här kommer vi att bo under vår vistelse i Malmö.

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot  Malmö med rast längs vägen.  Vi beräknar ankomsten till klockan 13.00. Incheckning  på hotellet sker vid framkomst. Samling ca 14:15 för transport till Malmö Arena. Föreställningen börjar kl. 15:00 och håller på till ca kl 18:00.Vi har salongens bästa platser på främre parkett!  Efter föreställningen möter vår buss upp för transfer åter till hotellet.  Sedan är kvällen fri för upptäcker eller middag i Malmö.    

Dag 2  På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Ca kl. 11.00 checkar vi ut och lastar bussen för vidare transport till Malmös största shoppingcenter Emporia. Här får vi några timmar att shoppa i deras ca 270 olika butiker innan det är dags för hemresa.Kl.14:00  fortsätter vi åter mot hemtrakterna, medan vi ser tillbaka på en trevlig vistelse i Malmö. Vi stannar på lämplig plats för fika.

Powered by Travelize