Bremen Julmarknad 3 dgr

Bremen Julmarknad

Kom i festlig julstämning på marknaden i Bremen

Följ med DackeBuss till Bremen och dess fantastiska julmarknad på historisk marknadsplats med vacker arkitektur och flera välkända byggnader. Julmarknaden sträcker sig längs med floden Weser med stämningsfulla juldekorationer, glittrande ljus och vackert dekorerade marknadsbås.

Sista bokningsdatum 2 september 2020.

Med reservation för eventuella pris- och programförändringar.

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Lastade och klara styr vi söderut via Öresundsbron och färjan Rödby-Puttgarden. Väl i land fortsätter vi mot Bremen och vårt hotell Star Inn Hotel beläget vid centralstationen i Bremen. Efter incheckning samlas vi för en gemensam 3-rätters middag på hotellet.

DAG 2 Vi njuter av hotellets frukostbuffé innan det är dags att på egen hand utforska Bremen. Här möter vi julen genom marknadens alla marknadsstånd, dofter och vackra dekorationer.

DAG 3 Efter en stärkande frukost på onsdag morgon lämnar vi Bremen bakom oss och påbörjar resan hem mot Småland. Vi reser samma rutt hem som på utresan.