Baltikum runt 6 dgr

Baltikum runt 6 dagar

Upplev Baltikums historia, arkitektur och vackra landsbygd

Följ med DackeBuss och Blåklintsbuss på en resa till Baltikum med huvudstäderna Vilnius, Riga och Tallinn i fokus. En resa som innehåller historia, medeltida murar, tinnar och torn kombinerat med tid för shopping och god mat.

Sista dag för bokning 30 mars 2020.

Resan sker i samarbete med:

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar.

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Buss till Karlshamn och därefter båt Karlshamn-Klaipeda. Vi äter en gemensam middag ombord.

DAG 2 Frukost ombord på båten innan vi fortsätter mot Villnius. Här upptäcker vi staden genom en guidad stadsrundtur. Boende på centralt belägna Comfort Hotel LT. På kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet.

DAG 3 På resans tredje dag lämnar vi Litauen bakom oss och påbörjar resan mot Lettland och Riga. Här får vi med guide upptäcka stadens historia. Vi checkar in på moderna Tallink Hotel Riga innan vi njuter av middagen.

DAG 4 Efter frukost sitter vi ombord på bussen och njuter av vackra omgivningar när vi beger oss mot resans tredje land—Estland. Med en lokalguide får vi upptäcka  stadens arkitektur och lära känna dess historia .

DAG 5 På resans näst sista dag finns det gott om tid att på egen hand upptäcka Tallinn och njuta av lite shopping  innan vi under sen eftermiddag tar oss mot färjehamnen och checkar in på båten mot Stockholm. Ombord på båten ingår även middag.

DAG 6 Vi äter frukost, checkar ut och beger oss hemåt mot Östergötland och Småland efter ankomst till Stockholm. Vi stannar på lämplig plats längs med vägen för mat till självkostnadspris.

Powered by Travelize