Alla tiders Åsa-Nisse - Vallarna 1 dag

Alla Tiders Åsa-Nisse -
Vallarna 2020

Efter att Åsa-Nisse och hans vän Klabbarparn fått sina gevär beslagtagna bestämmer sig Åsa-Nisse att uppfinna en tidsmaskin för att ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen. Men när han och hans fru Eulalia ska prova maskinen tar de hjälp av den klantige men godhjärtade brevbäraren Dag-Otto som självklart ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden. Där dras de in i en djungel av mutor, skumma affärer och missförstånd. Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer de hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950?

Välkomna till en ny skrattfest sommaren 2020 på Vallarna!

Sista dag för bokning 10 juni

Med reservation för eventuella pris– och programförändringar.

Bussresan är klimatkompenserad!

Status:
Fullt

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Bokningen blir bindande när ni fått en skriftlig bokningsbekräftelse.

Vi ber även att ni innan bokning alltid läser våra resevillkor noggrant. Ni hittar dem längst ner på vår hemsida.

Dagsprogram

DAG 1 Efter vi har hämtat upp samtliga resenärer går resan mot Falkenberg och Vallarna Friluftsteater. Innan föreställningen börjar äter vi en gemensam lunch tillsammans på Ulvereds Hjorthägn. Här finns även tid att besöka deras härliga gårdsbutik. Vi fortsätter sedan mot Falkenberg/Vallarna och bänkar oss inför årets föreställning ”Alla tiders Åsa-Nisse” som börjar  kl. 15:00. Efter några timmar i skrattets tecken är det dags att åter bege oss mot våra hemtrakter.

Powered by Travelize