Media Max Kryssning 3 dagar till Polen

Välkommen att följa med DackeBuss på en bussresa till det vackra och spännande trestadsområdet i nordöstra Polen. Tillsammans utgör Gdynia, Sopot och Gdansk ett stort sammanhängande stadskomplex som kallas Trôjmiasto. Inom ett par mil får du storstadsliv, shopping, intressant historia och kultur, härliga spaanläggningar och golf. På vår resa får vi möjligheten att tillsammans med en kunnig och duktig svensktalande lokalguide uppleva och se Trestadsområdet med dess olikheter och charm. Allt detta i kombination med en härlig kryssning där vi njuter av 2 kvällar ombord på Stena Lines fina färjor. Här kan vi koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott, dansa och umgås. Passa även på att shoppa ombord till mycket förmånliga priser—upp till 60 procent lägre än i Sverige.

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

DAG 1 Hemorten– Karlskrona—Gdynia

Efter avslutad lastning  rattar vi bussen söderut med siktet ställt mot karlskrona och Stena Lines färjeterminal. Vi går ombord på M/S Stena Vision och checkar in i våra hytter. Båten tar oss under natten till Polen och Gdynia. Ombord finns det möjlighet att avnjuta en smaklig måltid på egen hand samt tid att botanisera i taxfreebutiken, ta en svängom i nattklubben eller besöka SPA-anläggningen.

DAG 2 Gdynia—Trestadsregionen

Stena Vision anländer till Gdynia vid 09:00. Efter frukost ombord går vi i land och möter vår svensktalande guide som är med oss under hela dagen. Vi gör ett kortare besöka i Gdynias saluhall och passerar sedan badorten Sopot. Om vädret tillåter tar vi en gemensam promenad på den magnifika badbryggan innan vi kör vidare mot Gdansk, där vi passerar Oliwakatedralen och Lech Walensas hus. Väl i Gdansk besöker vi gamla stan med Mariakyrkan.

DAG 3 Gdynia—Karlskrona—Hemorten

Frukost ombord. Stena Vision ankommer till Karlskrona vid kl 07:00. Vi stiger ombord på vår buss som kör oss vidare mot hemorten.

 

 

 

 

 

Powered by Travelize