Tjejmilen 2018 Stockholm 3 dagar

Välkommen till Tjejmilen 2018

Den 1 september 2018 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 35:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft. Välkommen till en dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver.

Vi har nöjet att erbjuda er en tredagars resa med två övernattningar i samband med detta evenemang. Inkvartering sker som vanligt på trevliga Scandic Hotel Ariadne, som är beläget ute vid Värtahamnen på bekvämt promenadavstånd till Gärdet och startplatsen. 

 

Kontakta oss och lämna intresseanmälan redan nu

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Tjejmilen Stockholm 

Dagsprogram

Dag 1/ Efter avslutad lastning går färden mot Stockholm. Under resan sker rast vid på lämplig plats. Ankomst till Stockholm är beräknad till cirka 12.30. Vi beger  oss direkt till den plats där ni hämtar starthandlingarna inför lördagens lopp. Under eftermiddagen eventuellt en stunds shopping innan transport sker till hotellet för incheckning - Scandic Hotell Ariadne. Efter incheckning är kvällen fri.

Dag 2/ Vi intar en god frukost på hotellet, en stunds avkoppling och uppladdning inför eftermiddagens kraftansträngning. Kl. 13.00 går den första starten. Hotellet blir utgångspunkt för loppet på lördagen, som ligger på promenadavstånd från start/målområdet. I övrigt inget program under dagen.

Dag 3/ Efter frukost sker utcheckning och lastning av vår buss. Kl. 11.00 samlas vi för att
påbörja hemresan. Under resan sker rast på lämplig plats. Sedan återstår endast resan mot hemorten, efter en som vi hoppas trevlig weekend i Stockholm - kanske med en medalj i bagaget.

 

Powered by Travelize