Sound of Music på Nöjesteatern i Malmö

The Sound of Music. Musikalen som attraherar fans i alla åldrar!  I höst spelas den på Nöjesteatern med Elisa Lindström - i rollen som Maria  och Christopher Wollter – i rollen som  Von Trapp. Nunnan Maria blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset. Något som inte funnits sedan deras mamma dog flera år tidigare. Kapten von Trapp tycker i början inte om Marias påhitt, men blir gradvis mer och mer betagen i henne. Maria och Kapten von Trapp gifter sig med varandra, medan nazismen lurar bakom hörnet. De flyr och gömmer sig i Marias gamla kloster, där de får hjälp av nunnorna, som saboterar nazisternas bilar.

På söndagen innan hemresan shoppar de som önskar loss på Malmös största shopping- center Emporia med sina 230 butiker. Vi kan nog nästan säga att det finns något för alla.  85 meter över marken reser sig Clarion Hotel & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. Här kommer vi att bo under vår vistelse i Malmö.

 

Pris från:
1 845:-
Dagar:2
Bussresa enligt program.
En övernattning i dubbelrum.
En frukostbuffé p/p.
Biljett främre parkett.
Transfer t/r hotell/Malmö Arena.

AVRESA SKER ENLIGT FÖLJANDE
07:00 Oskarshamn NYA resecentrum
07:25 Mönsterås Statoil
07:35 Ålem Preem
08.00 Kalmar Rasta
08.30 Nybro Resecentrum
09.00 Emmaboda Resecentrum
09.15 Eriksmåla Marknadsplatsen
09.30 Lessebo hpl Läkarstationen
09.40 Hovmantorp Sigro
10.00 Växjö hlp Tégnerkyrkogården
10:50 Älmhult Folkets Hus
11:10 Osby Lars Dufva

HEMRESAN 2017-10-15
Kl.14:00 från Malmö
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot  Malmö med rast längs vägen. Vi beräknar ankomsten till kl. 13:00. Incheckning  på hotellet sker vid framkomst. Vår chaufför meddelar tid för samling för transport till Nöjesteatern. Föreställningen börjar kl. 19:00 och håller på ca 3 timmar inkl. paus. Vi har salongens bästa platser på främre  parkett!  Efter föreställningen möter vår buss upp för transfer åter till hotellet. 

Dag 2 På morgonen står hotellets rikliga frukostbuffé framdukad. Ca kl.11:00 checkar vi ut och lastar bussen för vidare transport till Malmös största shoppingcenter Emporia. Här får vi några timmar att shoppa i deras ca 270 olika butiker innan det är dags för hemresa. Kl.14:00  fortsätter vi åter mot hemtrakterna, medan vi ser tillbaka på en trevlig vistelse i Malmö. Vi stannar på lämplig plats för fika.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/10BussSound of Music på Nöjesteatern i Malmö 2 dagar
Garanterad avgång. Fåtal platser kvar!
31 845:-Boka
Powered by Travelize