Oslokryss med Köpenhamn

Upplev två av Nordens huvudstäder, som även ger en smak av Malmö samt en skön och avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna färjor mellan Köpenhamn och Oslo. Det blir en dag i Oslo där vi bland annat får uppleva ”Karl Johan”, Vigelandsparken, Operahuset och Aker Brygge, - allt under ledning av lokal guide. På hemresan vid ankomsten till Köpenhamn möter lokal guide upp för en ordentlig rundtur genom staden innan vi färdas åter mot hemtrakterna.  Vi ser fram emot ett snart återhörande och återseende på en av våra kryssningar till Oslo under 2017. Vi rekommenderar en snar bokning.

Hjärtligt välkomna!
 

Oslo - Köpenhamn med DFDS  

Pris från:
1 895:-
Dagar:3
Bussresa enligt program.
Resa Öresundsbron t.o.r.
Båtresa Köpenhamn/Oslo t.o.r.
Plats i insides dubbelhytt ombord t.o.r.
Middagsbuffé inkl. 1 dryck på utresan.
Två frukostar/buffé ombord.
Rundtur mod lokal guide Oslo.
Rundtur med lokal guide Köpenhamn.
Vägskatter/Vägavgifter Danmark/Norge.
Skatter och serviceavgifter.
Avbeställningsskydd 100:-/person
Del i utsides dubbelhytt 300:-/person
Enkelhytt Insides 450:-/person
Enkelhytt Utsides 750:-/person

AVRESA SKER ENLIGT FÖLJANDE
06.30 Oskarshamn Busstationen
06.55 Mönsterås Statoil
07.05 Ålem Preem
07.30 Kalmar Rasta
08.00 Nybro Resecentrum/Bussterminalen
08.30 Emmaboda Resecentrum/Jvgstn
08.45 Eriksmåla Marknadsplatsen
09.00 Lessebo Hpl. Läkarstationen
08.45 Hovmantorp Sigro
09.30 Växjö Resecentrum/Tegnérkyrkog.
10.15 Älmhult Kommunhuset
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Malmö och Köpenhamn. Under färden sker rast  på lämpligt plats. Vi gör en tur genom Malmö för att se Turning Torso och Västra Hamnen. Sedan går färden via Öresundsbron till Köpenhamn och DFDS terminal för incheckning och ombordstigning. Vi går ombord och installeras oss i våra hytter. Kl. 16.30 avgår DFDS Seaways från Köpenhamn mot Oslo. Vi intar buffé ombord medan vi sakta stävar genom Öresund.  Kvällen i övrigt fri för egna aktiviteter ombord.

Dag 2  Medan vi sakta glider genom Oslofjorden avnjuter vi rederiets rikliga frukostbuffé ombord. Kl. 09.45 ankomst till Oslo och samling sker vid bussen för en rundtur i den norska huvudstaden på cirka 3 timmar. 
Vi har kunnig lokal guide med under turen.Vi ser bl.a.  Operahuset, Vigelandsparken, Aker Brygge, Karl Johan och Holmenkollen. Det blir även tid på egen hand innan vi vänder åter till färjan för ombordstigning. Kl. 16.30 avgång från Oslo. På hemresan kan Ni boka till en middag i a la carte matsalen eller välja att inta middag på egen hand. Kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 3 Vi intar en god frukost innan vi lägger till kl. 09.45 i Köpenhamn. Samling sker så snart som möjligt vid bussen. Lokal guide möter upp för en rundtur i den danska huvudstaden - vi ser bl.a. Amager, Ströget, Nyhavn och Rosenborgs Slott. Det blir fri tid innan vi färdas åter mot hemtrakterna. Hemresan är beräknad till kl. 14.30. Under hemresan rast på lämplig plats. Medan vi bekvämt färdas åter mot hemtrakterna ser vi tillbaka på en som vi hoppas  trevlig tur till Oslo/Köpenhamn.  

ÖVRIGT
Teknisk arrangör för resan är Dacke Buss AB i Nybro, Färdhandlingar sänds ut av Dacke Buss AB med inbetalningskort för handpenning och slutbetalning av resan.

Vi inkvarteras i dubbelhytter ombord med dusch/WC. Hytterna behåller vi under vistelsen i Oslo. Man får inte vara ombord på färjan under dagen.

Vi påminner om att kan vara lämpligt att växla in lite norsk och dansk valuta inför resan. Kontrollera så att Ni har ett bra försäkringsskydd inför resan. 

Påminner om PASS/ID-handling. Skall kunna visas vid ombordstigning i Oslo och Köpenhamn samt kontroll Öresundsbron

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/9BussOslokryss med Köpenhamn 3 dagar
Endast ett fåtal platser kvar!
81 895:-Boka
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/10BussOslokryss med Köpenhamn 3 dagar Mer än 81 895:-Boka
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/11BussOslokryss med Köpenhamn & Julmarknad Spikersuppa 3dagarMer än 81 895:-Boka
Powered by Travelize